Proefrit maken op elektrische fietsen bij REMENKO Automotive

REMENKO-Elektrischefietsen.nl
biedt de mogelijkheid om een uitgebreide proefrit  te maken op de merken elektrische fietsen die wij verkopen. Onze vestiging is centraal in de Randstad gelegen nabij het recreatiegebied de Rottemeren. Hier kunt u een prachtige proefrit maken en onze elektrische fietsen uitgebreid testen en vergelijken.

Het aanbod van elektrische fietsen is enorm groot, hiermee ook het verschil in kwaliteit en rijcomfort. Wij van REMENKO-Elektrischefietsen.nl hebben in dit grote aanbod van merken, na uitgebreid marktonderzoek, gekozen voor de elektrische fietsen van Hollandia en RAP. Deze merken onderscheiden zich in positive zin ten opzichte van de vele andere merken en kunnen zich met gemak meten met de bekende A-merken echter bespaart u enkele honderden euro's!

In onze showroom kunnen wij u hierover uitgebreid voorlichten en u kunt het ook zelf ervaren door deze fietsen zelf uit te proberen en te vergelijken. Wij bieden u zelfs de mogelijkheid om de elektrische fiets een dagdeel uit te proberen. U kunt kiezen uit een ochtend (09:30 - 12:30) of middag (13:30 - 16:30).

Wilt u nog langer een elektrische fiets uitproberen? Dan kunt u een elektrische fiets huren. U kunt hiervoor terecht op onze speciale verhuurwebsite Eropuitverhuur.nl. Mocht u na de huurperiode besluiten bij ons een elektrische fietsen aan te schaffen dan ontvangt u de huursom retour. Voor een reservering van een elektrische fiets voor 1 of meer dagen klik hier voor de huur-pagina van Eropuitverhuur.nl.

Voor reservering van een dagdeel vult u in het onderstaande contactformulier uw gegevens in of belt u ons op: 079-5931658.


Na ontvangst van uw reserveringsaanvraag nemen wij met u contact op voor een definitive afspraak.

Het team van REMENKO-Elektrischefietsen.nl | REMENKO Automotive