ZEVENHUIZEN – Op zaterdag 25 mei 2019 is het zover, dan organiseert REMENKO te Zevenhuizen een opstapdag. Tijdens deze dag stelt REMENKO geïnteresseerden in de gelegenheid om te ervaren wat het is om diverse modellen elektrische fietsen te testen. Het evenement start om 10.oo uur en wordt om 16.00 uur afgesloten.

Tegenwoordig zijn er vele merken en soorten elektrische fietsen. Door de populariteit van de elektrische fiets is het aanbod enorm, vaak ziet hierdoor de consument door de bomen het bos niet meer. Op 25 mei as. kan hier verandering in komen.

Met de opstapdag hoopt REMENKO mensen enthousiast te maken voor een elektrische fiets. Daarnaast hopen zij ook meer duidelijkheid te kunnen verschaffen tussen de verschillende modellen E-Bikes. Zo kunnen een twintigtal modellen worden getest met zowel de voor-, midden en achtermotor. Een recreatieve fietser behoeft namelijk een andere E-Bike dan een woon-werkverkeer fietser. Ook persoonlijke voorkeuren kunnen het verschil maken.

Er is op het terrein zelf, alsmede ook door Zevenhuizen een uitdagend parcours uitgezet. Hierop zijn de elektrische fietsen uitgebreid te testen. Onder verschillende omstandigheden kunt u ook de diverse ondersteuningsmogelijkheden ervaren.

Er gelden op deze dag meerdere speciale acties. Het voordeel kan oplopen tot honderden euro’s. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u zich vrijblijvend laten adviseren. Tevens worden er op deze dag twee als best geteste opvouwbare fietsendragers gedemonstreerd.

Tot slot is er een loterij waarbij u een Feelgood Transportfiets kunt winnen.

Heeft u interesse in dit leuke evenement. Kom dan geheel vrijblijvend naar de opstapdag op 25 mei bij REMENKO, Noordeinde 57 te Zevenhuizen.

Voor de flyer: Klik hier

Wilt u verzekerd zijn van een proefrit? Klik hier voor het aanmeldformulier.