OVER ONS | REMENKO-ELEKTRISCHEFIETSEN.NL

REMENKO-ELEKTRISCHEFIETSEN.NL is de elektro fietsen webwinkel van Nederland waar u eenvoudig en snel een aantrekkelijke elektrische fiets kunt kopen. Zo eenvoudig als het bestellen gaat zo eenvoudig is ook de aflevering van de door u gekozen fiets(en). U bepaalt namelijk zelf of u de fiets rijklaar aan huis of op uw werk afgeleverd wilt hebben. Ook kunt u de fiets(en) op onze locatie te Zevenhuizen (Zh) komen ophalen.

Ook voor service, onderhoud en garantie hoeft u de deur niet uit. Onze partner FietsNed verzorgt de garantiezaken en ook het onderhoud kunt u door FietsNed aan huis of op u werk laten uitvoeren. Ook kunt u een FietsNed pechpas aanschaffen, voor hulp bij pech onderweg. Kortom REMENKO-ELEKTRISCHEFIETSEN.NL  is voor u als klant de totaal leverancier van elektro fietsen.
 

In onze eigen werkplaats kunnen wij ook uw huidige fiets ombouwen naar een elektrische fiets. Dit kan op bijna iedere fiets. Van normale fiets, tandem tot bakfiets. Vraag naar de mogelijkheden.

REMENKO-ELEKTRISCHEFIETSEN.NL  is een webwinkel van REMENKO Automotive, een modern allround bedrijf in de automotive en mobiliteits branche. REMENKO Automotive heeft o.a. ook de bekende webwinkels Autovoordeelwinkel.nl, Dakdragerwinkel.nl, Sneeuwkettingenwinkel.nl en Eropuitverhuur.nl in beheer.

Sinds 2007 is REMENKO Automotive actief  en houdt zich bezig met de verkoop, verhuur en inbouw van auto aanverwante artikelen. Vanuit onze vestiging te Zevenhuizen-Moerkapelle (Zh) en via onze webwinkels zijn wij een totaal leverancier voor comfort auto accessoires en transportoplossingen. Sinds 2012 zijn wij gestart met elektrische mobiliteit en zijn de verkopen van de eerste elektrische fietsen een feit. Ook hebben wij in 2012 een nieuwe bedrijfsruimte betrokken (op hetzelfde adres) en hebben wij ons Autovoordeelwinkel Xperience Center geopend. Hier kunt u alle producten die wij verkopen zien, vergelijken, advies krijgen, kopen en afhalen. Zo hebben wij een aparte dakkoffer en dakdrager showroom. Hier vindt u het complete assortiment van Thule en Atera en de dakkoffers van Kamei. Tevens is hier ook ons inbouwstation gevestigd waar u onze producten deskundig kunt laten inbouwen.

REMENKO Automotive is officiëel gecertificeerd als geselecteerde Thule Partner, strategisch Partner van RAP Elektrische Fietsen en dealer van Hollandia, Atera, EasyPark, Kamei, Parrot, Pewag, Privacy Shades, RUD, SonniBoy, Waeco.

Onze vestiging (Autovoordeelwinkel Xperience Center en inbouwstation) is centraal in de Randstad gelegen. U vindt ons aan het Noordeinde 57 te Zevenhuizen-Moerkapelle (Zh). Midden in de driehoek Den-Haag/Leiden, Gouda en Rotterdam.  Wij zijn gevestigd in het TruckCenter Zevenhuizen (tegenover Euromaster) direct aan de A12 tussen Zoetermeer en Waddinxveen. Klik hier voor een routebeschrijving vanaf uw adres.
 

Service en kwaliteit staan bij ons voorop. Daarom kunt u van ons verwachten:

  • Uitsluitend levering van topproducten van kwaliteitsmerken
  • Gunstige prijzen, veelal zijn wij de goedkoopste in de markt
  • Snelle leveringen, 90% van de artikelen leveren wij uit eigen voorraad.
  • Deskundig advies. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de artikelen in ons assortiment en u helpen met het maken van de juiste keuze.
Zoals u ziet stellen wij u als klant  centraal en stemmen wij ons productaanbod af op de wensen van onze klanten zonder daarbij onze standaards zoals kwaliteit en comfort uit het oog te verliezen. Graag verwelkomen wij u dan ook in onze webshop of showroom.

Het team van REMENKO Automotive.