Bezig met laden...
25%
visibility
shopping_cart

Thule Coaster XT | Fietskar - Fietstrailer - Kinderkar

Thule Coaster XT, kinderkar geschikt voor 2 kinderen. Beschikbaar in de kleur blauw. Inclusief adapter voor montage aan fiets. Geschikt...

399,00

299,00

REMENKO-Elektrischefietsen.nl is officieel partner van Thule. Dit betekend dat wij ook de Thule Fietskarren met zeer korte levertijd kunnen aanbieden. Het Thule Chariot assortiment is onderverdeeld in de volgende modellen:  

Thule Chariot Sport

De uiltieme multifunctionele trailer, jogger en wandelwagen. Levert grote prestaties en is confortabel en stijvol voor sporters en hun kinderen. Beschikbaar in 2 kleurencombinaties en voor 1 en 2 kinderen.
 

Thule Chariot Cross

De allround trailer, jogger en wandelwagen voor sportieve gezinnen. Ook de Thule Chariot Cross is beschikbaar in 2 kleurencombinaties en als dubbel en enkele kar.
 

Thule Chariot Cab

De Thule Chariot Cab is een sterke en ruime trailer voor dagelijks gebruik. De trailer is beschikbaar in 1 kleur en bied plaats van 2 kinderen. De Chariot Cab 2 wordt standaard geleverd met een fietskit.
 

Thule Chariot Lite

De Thule Chariot Lite is een lichtgewichte trailer, jogger en wandelwagen. Dankzij het lichte gewicht van de trailer is de Lite uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. Beschikbaar in 1 kleur en beschikbaar voor 1 kind of 2 kinderen.
 

Thule Chariot Corsaire

De Thule Chariot Corsaire 2 is een multisportieve trailer die vooral gericht is voor gebruik tijdens lange fietstochten. Beschikbaar in 1 kleur en biedt plaats voor 2 kinderen.
 

Thule Coaster XT

Een duurzame fietstrailer waarbij het design gericht is op een veilige en comfortabele fietsrit. De Thule Chariot Coaster XT is op plaats van bestemming zeer eenvoudig om te bouwen naar een wandelwagen en wordt standaard geleverd met fiets en wandelkit. Beschikbaar in 1 kleur en bied plaats voor 2 kinderen. 

Copyright © 2007-2018 REMENKO-Elektrischefietsen.nl
een REMENKO Automotive Store.

Youtube Remenko Automotive