RAP City 7 moderne elektrische fiets met trapkrachtsensor: De beste Elektrische Fiets!

De RAP City7 IPS® is een moderne, stoere, stabiele elektrische fiets met 7 versnellingen en gesloten kettingkast. Dankzij de krachtige, stille motor met vrijloop in het voorwiel en ondersteuning middels de veel geprezen RAP IPS trapkrachtsensor heeft u de fijnste elektrische fiets. Ook heeft de City7 van RAP een zeer laag gewicht zonder accu (22,5 kg). 

Niets voor niets is de RAP City7 in vergelijkingstesten 2 jaar op rij als Test Winnaar uit de bus gekomen. Zo is de RAP City 7 ook zeer goed getest door de ANWB en Plusmagazine. 


Bezig met laden...
27%
visibility
shopping_cart

RAP CITY7 | IPS® | Elektrische Fiets | Zwart

RAP CITY7 IPS® Elektrische Fiets, sportieve E-Bike, unisex model. Leverbaar in framemaat 48 en 51. Trapkrachtsensor, actieradius 50 tot...

2049,00

1499,00

RAP City 7 kleuren en types

De RAP City7 IPS® is verkrijgbaar als Unisex model. Dit betekend dus dat de City7 zowel voor heren als voor dames geschikt is. Daarnaast kunt u kiezen tussen de kleuren 'Brilliant Black' en 'Granaat Rood'. De zwarte versie is verkrijgbaar in de framematen 48cm en 51cm. De rode City 7 is verkrijgbaar in de framematen 51 en 57cm. U kunt natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice van REMENKO-Elektrischefietsen.nl om de juiste framemaat te kiezen. Daarnaast is het ook mogelijk om de verschillende maten te proberen in en buiten onze showroom in Zevenhuizen (zh).

RAP City 7 servicepaketten

Bij aankoop van uw RAP City 7 kunt u kiezen voor verschillende servicepakketten. Zo is het mogelijk om een waardecoupon en een accu-upgrade aan te schaffen. De RAP Waardebon is voor de eerste servicebeurt na aankoop van uw City 7 IPS®. Bij de Accu-upgrade krijgt u een accu met 481 Wattuur capaciteit in plaats van 370 Wattuur. Zo heeft u een hogere actieradius en kunt u dus nog langer per fietstocht genieten van RAP City7.

Wanneer u hierboven op 1 van de City 7 IPS® klikt, ziet u de overige specificaties. Of maak een proefrit en vraagt informatie over de RAP City 7 in onze showroom! 

Copyright © 2007-2018 REMENKO-Elektrischefietsen.nl
een REMENKO Automotive Store.

Youtube Remenko Automotive


 

 
 

REMENKO-elektrischefietsen.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Lees meer op onze cookiepagina.