RAP TOUR 8 IPS®: Comfortabele, sportieve elektrische toerfiets met 8 versnellingen.

De RAP Tour 8 is een comfortabele toerfiets met sportieve trekjes. Luxe uitgevoerd met 8 versnellingen (Nexus8), gesloten kettingkast, Shimano Rollerbrake achter, Shimano V-Brake voor, hybride stuur met ergonomische handvatten, gel-zadel en motor in het voorwiel. Compleet met het nieuwe RAP display (op alle modellen vanaf 2017) en de bediening van het display op het stuur. De directe en gelijkmatige ondersteuning wordt verzorgd door het RAP IPS® systeem.De RAP Tour 8 is door meerdere partijen getest, en zelfs door elektrischefietsen.com uitgeroepen tot de beste elektrische fiets in zijn klasse.

RAP Tour 8 kleuren en types

De RAP Tour8 IPS® is verkrijgbaar als Dames- en Herenmodel. Het herenmodel is uitgevoerd in metallic 'olijfgrijs' en het damesmodel in 'Mintgroen' zijdeglans. Beide uitvoeringen zijn verkrijgbaar in de framematen 51cm en 57cm. U kunt natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice van REMENKO-Elektrischefietsen.nl om de juiste framemaat te kiezen. Daarnaast is het ook mogelijk om de verschillende maten en modellen RAP fietsen te proberen in en buiten onze showroom in Zevenhuizen (zh).

RAP Tour 8 servicepaketten

Bij aankoop van uw RAP Tour 8 kunt u kiezen voor verschillende servicepakketten. Zo is het mogelijk om een waardecoupon en een accu-upgrade aan te schaffen. De RAP Waardebon is voor de eerste servicebeurt na aankoop van uw Tour 8 IPS®. Bij de Accu-upgrade krijgt u een accu met 481 Wattuur capaciteit in plaats van 370 Wattuur. Zo heeft u een hogere actieradius en kunt u dus nog langer per fietstocht genieten van RAP Tour.

​Dus bent u op zoek naar een praktische, comfortabele fiets die ook past voor een flinke toertocht dan is de RAP Tour 8 de beste keuze.

Wanneer u hierboven op 1 van de Tour 8 IPS® klikt, ziet u de overige specificaties. Of maak een proefrit en vraagt informatie over de RAP Tour 8 in onze showroom! 

Copyright © 2007-2018 REMENKO-Elektrischefietsen.nl
een REMENKO Automotive Store.

Youtube Remenko Automotive


 

 
 

REMENKO-elektrischefietsen.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Lees meer op onze cookiepagina.