Thule EasyFold XT Loading Ramp 933-4 Thule EasyFold XT oprijgoot op fietsendrager Thule EasyFold XT Loading Ramp 9334 opbergen
Thule EasyFold XT Loading Ramp 933-4 Thule EasyFold XT oprijgoot op fietsendrager Thule EasyFold XT Loading Ramp 9334 opbergen
Thule EasyFold XT Loading Ramp
0 Review | Review toevoegen
Thule EasyFold XT Loading Ramp 933-4. Oprijgoot toepasbaar op de EasyFold XT 2 en XT 3. Op te bergen in de fietsendrager.

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

Op werkdagen voor 16:00u besteld = volgende dag in huis!

€ 69,95
€ 62,95
Prijs per stuk | Direct leverbaar!

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Thule EasyFold XT Loading Ramp | Fietsendrager accessoire

Bent u op zoek naar een oprijgoot voor uw Thule EasyFold XT 2 of Thule EasyFold XT 3 fietsendrager? REMENKO-Elektrischefietsen.nl levert ook accessoires voor de fietsendragers.

Het plaatsen en verwijderen van uw (elektrische) fietsen op de Thule EasyFold XT kan nog best een zware klus zijn. De Thule EasyFold XT Loading Ramp maakt dit een stuk makkelijker. Door deze oprijgoot hoeft u de fietsen niet meer op de fietsendrager te tillen, maar kunt u de fietsen gemakkelijk op de drager rollen.

Bij het ontwerp van de EasyFold XT is er rekening gehouden met het gebruik van de oprijgoot. U kunt namelijk de oprijgoot eenvoudig onder het laadplatvorm plaatsen, zo bent u er van verzekerd dat u de Loading Ramp altijd bij u heeft.

REMENKO-Elektrischefietsen.nl, ook voor fietsendrager accessoires zoals de Thule EasyFold XT Loading Ramp 9334.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.